Campionatele de la Are

Campionatele mondiale din acest an mi-au rezervat o surpriza placuta, de fapt o dubla surpriza placuta: Aksel Lund Svindal si Anja Paerson.
Ambi sunt skiorii mei preferati curenti, si ambii au avut rezultate exceptionale la aceste campionate, in conditiile in care nu se antreneaza ca altii (francezi, americani) pe ciclu olimpic sau de campionate, in rest fiind varza. Sa vedem istoria acestei ciudate conexiuni:

Dupa retragerea lui Kjetl am hotarat sa-mi gasesc un alt nordic, si astfel l-am remarcat pe Aksel, care devenea din ce in ce mai bun in special la coborare si super-G. Dar, spre deosebire de altii nu era varza de tot la coborare, mai all-arounder ca sa zic asa.

Pe Anja am remarcat-o acum vreo 3 – 4 ani, cand deabea venise din Cupa Europa, si a obtinut cateva pozitionari bune la slalom.
Si iata ca de data asta am avut fler … hehe …

6 comments on “Campionatele de la Are

 1. OT: ma scoate din sarite pluginul asta cu media player. Adica intru linistit citesc ultima insemnare si incep sa-mi urle boxele (/castile) “baaaa, ce zapada eeee” de la un filmulet dintr-o insemnare veche. Si nici nu iti dai seama de unde dracu se aude sunetul,

 2. Deodorel Post author

  Mda ai dreptate, am pus-o inapoi in popup. De acum cred ca o sa le las asa …

 3. Am urmarit si eu Campionatele Mondiale de Ski Alpin de la Are, Suedia, pe Eurosport :). Macar la tv am vazut zapada anul acesta…
  De Anja Paerson am auzit si eu: 4 medalii in acest campionat (parca 3 de aur), chit ca la competitia pe echipe a bulit-o la Super G (a cazut).

  PS: Ma bucur ca am dat peste acest blog 🙂 . Inca cineva pasionat de sporturile de iarna!…

 4. Deodorel Post author

  Eu am vazut, nu numai la tv, dar nu suficient … Anyway, nu sunt pasionat chiar de sporturi de iarna, ci doar de SKI si ZAPADA (categorie fizica & metafizica).

  P.S.
  Urasc snowborderii! (desi am cativa cunoscuti care practica 🙂 )

 5. Deodorel Post author

  Intotdeauna e timp sa incerci skiul, e mult mai nobil.

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.