Olimpiade …

Olimpiada de iarna de anul asta e aproape terminata, mai sunt doar niste evenimente de cacat si neinteresante (hockey si inca ceva), si concluziile se pot trage deja.
A fost o olimpiada cu fenomene asteptate, cum ar fi ca un francez care in Cupa Mondiala nu face nimic sa castige printr-o minune aur, anul asta fiind varzole de Deneriaz, neasteptate cum ar fi numarul de neam prost de medalii care le-a luat Germania; pe de alta parte e bine ca nu e U.S.A. pe 1.

Insa, aceasta olimpiada mi-a adus o imensa satisfactie: Kjetil desi are o mie de ani, a mai luat un aur la Super-G, iar muie de Bode, desi se lauda ca ia 5 medalii si ca o sa-si faca campionat paralel cu Cupa Mondiala ca e prea bun, nu a luat nimic, si a fost numai in cur. KEWL!

4 comments on “Olimpiade …

  1. Kjetil intradevar e de respectat. Vorbesti insa prea urat de Bode. E intradevar cel mai spectaculos schior. Daca mai cade e tocmai ceea ce il face deosebit, nu e o masina precum austriecii, el schiaza cateodata si pt public, chiar daca, sa zicem, schiind mai prudent ar putea avea mai mult de castigat.

  2. Administrator Post author

    David, ce sa zic; Bode skiaza de multe ori pentru spectacol, intr-adevar, dar de multe ori este si foarte infumurat. Chiar daca suna bine sa concurezi dupa cateva beri, sigur nu e in spiritul sportului 🙂

  3. Administrator Post author

    Pe de alta parte, David, dupa stil de scris si IP, cred ca ai niste clapari Solomon, jidanesti 😉

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.