Ski la Balea de 1 mai

In weekendul inainte de 1 mai, am facut o excursie in zona Fagaras, si am profitat sa ajung o zi la Balea sa skiez un pic. Din pacate experienta nu a fost cine stie ce, din multiple motive …

jos.jpg

Precum se vede din prima poza, circumstantele nu erau fericite de la sosire. Am avut dificultati sa gasesc locuri de parcare. Mult mai ingrijorator era faptul ca putine masini aveau suporturi de ski/placa pe ele -> densitate mare de paltonari.
inghesuialanaspa.jpg

La telecabina, temerile mele au fost confirmate. Daca o sa ajung vreodata dictator o sa interzic accesul persoanelor fara echipament in statiuni, in timpul sezonului. Datorita telecabinei mici, de 15 persoane, am ajuns sus la Balea in 2 h!!!!
sus1.jpg

Sus zapada parea initial ok, era destul de frig. Se skia cam peste tot, si mergea un teleski, 5 RON urcarea. Din pacate am descoperit ca zapada era supernaspa, avalanse pe jumatate topite si inghetate bocna, zapada grea, etc etc.

sus3.jpg

Dupa cateva ture m-am cam plictisit, totusi nu eram pe vale si nu aveam o motivatie reala sa ma dau in continuu. De urcat mai sus de teleski nu s-a pus probleme, sunt lenes.
De filmat nu prea am filmat, si cam asta a fost …

2 comments on “Ski la Balea de 1 mai

  1. Pozele sunt misto, ca si articolul de altfel.

  2. Deodorel Post author

    Evident, doar eu l-am scris. 🙂

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.