Recuperari – Ski pe Cerb 28.04.2001

Din aceeasi serie de recuperari, o alta bucata de jurnal relateaza o tura pe cerb cu relu. Istoria este la fel de colorata ca de obicei 🙂 Pentru am dovedi integritatea, am pastrat si interventiile lui Relu, si chiar partile mai penibil-patetice care in mod normal le-as fi editat :).

28.04.2001 14:54

Am ajuns la Babele intr-o incercare de a mai savura inca o data deliciile skiului de vale. Insa, deocamdata, nu stim daca o sa avem pe ce/cu ce. Deocamdata afara ninge marunt si daca se mentine tot e o chestie pentru ca macar nu ploua si strica zapada, atata cata mai e. Stam in camera cu unii car par a fi genu care se fut mult si tare. Sunt 2 perechi si un tip care in cel mai bun caz si-o va lua la laba nefiresc. Am cumparat o noua revista engezeasca de calculatoare, tot de vreo 1 an, dar din pacate am uitat Hustler-u la Monica.

Am la mine suficiente baterii sa ma mai joc ceva in seara asta, din pacate nu prea am ce … experimentul dos-games nu prea a mers.

14:58

Futangii se pare ca vor rata o mica excursie pe care o planiuau, datorita vremii. La noapte nu vor rata okazia sa se desfete in bratele lui Eros.

15:50

Sunt in camera si ii evaluez pe colegii nostri de camera, avem deci o pereche formata din o tipa cat de cat draguta dar cam curva dupa infatisare si atitudine, cuplata cu unu cam efeminat, care cred ca ii place sa o futa pe aia in cur. O pereche formata din un rocarar pletos si una mai hipioata … astia se fut la greu – e clar. In afara de ei mai avem un labagiu care se crede amuzant si care deja salizeaza la “frectia” pe care o sa si o traga mai incolo. Pereche cu rocarasu m-a observat si li se pare amuzant ca scriu pe handheld.

In afara de astia mai sunt doi poponari din Constanta, care sunt la marina, si probabil ca la noapte o sa coboare unu in patul celuilalt si o sa se futa hard in cur. Tocmai mi-am dat seama ca astia sunt studenti la medicina, rocarasu vrea sa continue ca medic neurolog.

Afara s-a oprit lapovita si acum e doar ceaata. Sa speram ca miine o sa avem zapada okay…

18:38

Afara s-a inseninat si cred ca ar mai fi destul timp sa dam o fuga pana pe marginea vaii. Dar Relu doarme cu putere si ar fi o nerozie sa cred ca il pot scula doar pentru atat. M-am obosit putin jucand emerald hunt si am mai trecut un nivel, dar deja e cam enervant, din cauza modulul eratic in care se comporta apa. Trebuie sa mai experimentez. Futangii si poponarii au plecat in masa la un sex in grup trans-sexual adica si-o trag in cururi, in pizde, guri si alte orificii fara nici o prejudecata sau problema. As iesi si eu putin dar mi-e scarba de bocancii super uzi care ma asteapta, asa ca cred ca o sa evit acest lucru, in afara cazului in care vrea Relu sa mergem la vale sa ne uitam.

18:44

M-am mai uitat pe geam si am vazut ca iar a inceput sa fulguiasca si ceata se cam intoarce. Mai bine! Relu geme in somn. Cred ca viseaza ca suge pula si cu curu si cu gura. Astia din camera cu noi (medicinistii) vor sa traga o alcooliada, mai ales ca aveau si bautura pentru gagici (i.e. drakulina si niste likioruri dulci)

19:39

Marinari au intrat in vorba cu noi si am discutat despre razboi electronic si alte cateva chestii ce tin de bubuli & related.

20:00

ma masturbez frenetic!

22:36

Tocmai am stins lumina si ma chinui sa scriu la lipsa de lumina a lcdului . E monstros asa ca mai bine ma culc…

29.04.2001

7:05

Toata lumea s-a trezit la 6.30, evident mai putin Relu. afara e cam soare si naspa. Sa vedem cum o sa fie zapada pe Cerb.

8:40

Relu inca nu s-a sculat si incepe sa ma enerveze ! Cred ca o sa incerc sa-l scol personal, acceptand riscurile de rigoare, bineinteles… Afara e cam cald, miroase a primavara si pasarelele canta. Adica e monstros de naspa …

Deja m-am cam plictisit, vreau sa merg jos si sa mancam, apoi sa plecam dracului odata!!!!

12:52

Am ajuns la 3/5 din V. Cerbului, si am skiat marfa ! Relu s-a dus sa dea o laba si sa se cace (cica) iar eu m-am dezbracat si ma pregatesc sa-l muiesc. E cald, ca vara si e naspa. Ne-am oprit langa ultima pata de zapada skiabila dupa lupte seculare si demonstratii de escalada sportiva. Din fericire am scapat okay, inclusiv cu echipamentul. In jur canta funebru pasaricile, iar Relu zice ca a vazut o capra neagra … am vazut-o si eu.

Acum ne schimbam si probabil ca o s-o mai frecam un pic pana plecam.

15:57

Am ajuns in gara tocmai cand pleca acceleratul de 4, aici 4 fara 10. Trebuie se vina si Berko cu Nycos si MPSA, care au fost in Sinaia, la Peles, apoi au coborat pe Valea Reginei.

In gara mai era un tip cu skiuri care coborase pe Alba…

Tura de ski a fost chiar misto … mai ales ca a intervenit intr-un moment eu (Adrian Ciobanu (Sobi (Autorul acestui jurnal))) traiam o crunta monotonie in viata sexuala si nu gaseam timp sa i-mi exprim sentimentele de acuta frustrare si sa ma masturbez frenetic in natura .

Acum sunt in tren, o sa ma duc in curand la veceu … oare d.c. ?

Relu a exprimat foarte bine sentimentele-si refulate, pe care refuza sa si le constientizeze, asa ca incearca tot felu’ de metode de eliberare din tirania lor.

18:41

E naspa si cald in tren si deja cam miroase a vara. IBP !

22:12

Am ajuns acasa si am constatat cu tristete ca mi-am pierdut ochelarii de ski. Un episod frumos din viata mea s-a incheiat cu acesti ochelari, care sunt adanc legati de perioada ‘neprofesionista’ din ski-ul/muntele meu. Oarecum prevedeam/presimteam aceasta pierdere ca o necesitate de inaintare … oare cat de utila si necesara ? … pacat … sper ca cel ce ii gaseste sa ii foloseasca cu placere. Ar mai fi o sansa daca cumva ii va gasi Honciuc …. este o posibilitate si merita sa incerc -> o sa-l sun miine.

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.