Back to the Past: Romanian Ski Pages 2.0

rsp front page

rsp front page

Candva … acum vreo 10 ani, am pus online pe unul dintre serviciile de hosting gratuit de cacat, la moda in acea vreme, Romanian Ski Pages. Care a avut chiar 2 versiuni, 1 si 2.0 … alfa. Despre ce era vorba  era un asa zis site de promovare a freeride-ului, incomplet, urat si in cel mai bun caz amuzant privit acum.
Avea toate “elementele” unui site din anii 90:

– un entry page, cu continutul urmand intr-un popup

– link spre vot in romanian top 100

– un counter de utilizatori

– background “original”.

Hartile sunt scanate din niste brosuri mai 3d din anii 80 care mi se pareau foarte misto. Pe ele m-mam chinuit in dreamweaver sa fac imagemap-uri pe “turele” care le-am descris.

Va invit sa vizionati aceasta capodopera, in toata spendoarea timestampurilor din 2001 cand l-am recuperat de pe hostingul de unde putea dispare in orice clipa in acele vremuri tulburi ale primului crash din industria web.

timestampuri

timestampuri

Ce sectiuni sunt vizitabile? “write me”, unde puteti vedea o superba adresa de email pe care o aveam atunci, this month’s article, pictures galleries, winter resorts,(pentru a le vedea trebui dat click pe harta aia misto pe numele statiunii – Busteni e mai interesant 🙂 ).
Fiecare statiuni si partie are niste scoruri gen

SNOW
SEASON LENGTH
CASUAL SKIING
FREERIDE
ACCOMMODATIONS
ACCESS
OTHER ATTRACTIONS

Plus, pericolele sunt impartite in avalanse si paltonari 🙂

Avalanches 60 %
Trespassers 20 %

So .. click here to enjoy!

1 comment on “Back to the Past: Romanian Ski Pages 2.0

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.